by

Klassisk musik är underbart

Du kanske tänker ”Jag är för ung för sånt” eller kanske du tänker ”Okej, men var kan jag höra de klassiska sändningar dessa dagar” låt mig ge er ”5 anledningar till varför du bör lyssna på gamla klassiker ”.


( EaglebrookSchool , 2013 )

Orsak 1 – Stor underhållning har en lång hållbarhet

radioprogram var dålig underhållning dessa visar inte skulle ha stått sig genom tiderna. Det faktum att det finns över 30.000 gamla tid radioprogram inspelningar fortfarande existerar gör det, utan tvekan en av de mest arkiverade format av underhållning genom tiderna.

Orsak 2 – Vem behöver krig?

Finns det inte tillräckligt med elände i världen? Krig, svält, brottslighet, korruption. Visst är det bra att ha en paus från allt detta elände? Klassiker musik kan ge dig den paus du behöver. Bara sätta på hörlurarna och fly till mystiska länder när du får lust. Det måste vara en av de bästa formerna av eskapism som någonsin uppfunnits.


Steven Pisano , 2014

Reason 3 – Det är inte dyrt?
Till priset av en hamburgare och pommes frites kan du njuta av hundra och hundratals timmar av klassiska låtar. Du kan bränna dem till CD och lyssna i bilen. Du kan kopierar dem till din mp3-spelare och lyssna medan du joggar.

Reason 4 – Nej dåligt språk
Du kan lyssna på musik program för tusentals timmar och det värsta ordet du förmodligen kommer att få höra är ”jäklar vad bra musik”. Det är ett medium som skröt några av de mest begåvade författare i världen, varav många gick på att bli bästsäljande författare eller bästa manusförfattare i Hollywood.

Reason 5 – Perfekt för barn
Oroar du dig för vad du utsätter dina barn när de tittar på tv. Även utställningar som är tänkta att vara lämpliga för ungdomar verkar vara full av insinuationer eller till och med olämpligt språk. Med gammal tid radioprogram du inte oroa dig för vad de kan höra när de visar av denna tid följs betydligt strängare etiska koder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *