by

Radio är ett liv för vissa människor

Radioprogram som använder sig av klassikers är underbart, inte bara för dem som växte upp med att lyssna på radion, men för familjer som söker god, ren underhållning. De gör också stora, billiga gåvor, perfekt för alla tillfällen. Inte bara det, för dem som växte upp med ABBA skulle säkert ha en stor åktur i en nostalgitripp med ett ljud av alla deras föreställningar medan du sitter på en tunnelbana på väg till jobb eller vänner varje dag.


(Alosh Bennett , 2007 )
Under denna period var etern fylld med en mängd olika radioformat och genrer. Människor regelbundet lyssnar på sina favoritradioprogram eftersom de går vidare med vardagen. Faktum är enligt en 1947 undersökning, 82 av 100 amerikaner befanns vara radiolyssnare. De levde nästan sitt liv runt radion, deras enda fönster mot omvärlden. I slutet av denna period sammanföll med musik radio att bli den dominerande radio formen och är ofta märkt i USA av den slutliga CBS sändning av spänning och Yours Truly, Johnny dollarn på September 1962.


Andréanne Germain , 2008

Under guldåldern av Radio, presenterade radio genrer och format populära i annan form av amerikansk underhållning-äventyr, komedi, storbands fjärrkontroller, lantgårdrapporter, nyheter och kommentarer, paneldiskussioner, visar frågesport trottoaren intervjuer, sportsändningar, talangjakter och väder prognoser, saker som vettigt, så att säga. I slutet av 1920-talet, den sponsrade musikaliska inslag var de mest populära programformat . Reklamfilmer betraktades som påträngande, så dessa visar visas oftast sponsorns namn i titeln på sådana program som Champion Tändstift Hour, The Clicquot Club eskimåer, etc.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *